• Kącik dla rodziców

• Podziękowania

•

OGROMNE PODZIĘKOWANIA DLA MAMY MAJI Z GRUPY LISKI ZA WSPANIAŁE

SPOTKANIE POZWALAJĄCE DZIECIOM POZNAĆ ŻYCIE JASZCZUREK

WIELKIE PODZIĘKOWANIA DLA RODZICÓW DZIECI Z GRUPY "ZAJĄCZKI"

ZA DODATKOWE MATERIAŁY KREATYWNE DO ZAJĘĆ PLASTYCZNYCH

SERDECZNE PODZIĘKOWANIA DLA RODZICÓW Z GRUPY "RYSIE" ZA PRZYBYCIE Z DZIEĆMI NA JARMARK WIELKANOCNY .

GRUPA "ZAJĄCZKI" DZIĘKUJE MAMUSI KOSTKA, ZA POMOC W ZORGANIZOWANIU ZAJĘĆ

Z ARCHITEKTEM PT: "OD PLANU PO DACH"

SERDECZNIE DZIĘKUJEMY RODZICOM ZA UPIECZENIE CIAST NA DZIEŃ BABCI I DZIADKA.

BARDZO DZIĘKUJEMY GÓRNIKOM ZA POGADANKI ZWIĄZANE Z PRACĄ NA KOPALNI

ORAZ ZA SŁODKIE NIESPODZIANKI DLA DZIECI.

BARDZO DZIĘKUJEMY RODZICOM ZA PRODUKTY DO WYPIEKU I DEKORACJI CIASTEK.

SERDECZNE PODZIĘKOWANIA DLA TATY FRANCISZKA Z GRUPY "SARENKI"

ZA PRZYNIESIENIE SPECJALISTYCZNEGO KLEJU.

OGROMNE PODZIĘKOWANIA DLA RODZICÓW Z GRUPY LISKI

ZA DODATKOWE MATERIAŁY KREATYWNE ORAZ ZA WZBOGACENIE

KĄCIKA PRZYRODNICZEGO O DARY JESIENI.

SERDECZNIE DZIĘKUJEMY RODZICOM OLGI  I JAKUBA  Z GRUPY "ZAJĄCZKI"

ZA MATERIAŁY PLASTYCZNE, PUZZLE I KLOCKI.

SERDECZNIE DZIĘKUJEMY RODZICOM JASIA Z GRUPY "SARENKI"

ZA PROJEKT DEKORACJI OKIENNYCH.

WASZA KREATYWNOŚĆ I ZAANGAŻOWANIE SPRAWIŁY,

ŻE NASZE WNĘTRZA ZYSKAŁY NIEPOWTARZALNY UROK.

SERDECZNIE DZIĘKUJEMY RODZICOM DZIECI Z GRUPY "ZAJĄCZKI",

ZA MATERIAŁY KREATYWNE DO ZAJĘĆ PLASTYCZNYCH ORAZ DARY JESIENNE DO KĄCIKA PRZYRODY.